Volgende verenigingsavond:

Cursus Aquariumhouden deel 2 - Samenstellen van het visbestand door Marlène Reeuwijk

Van 30 januari, 2018 20:00 tot 30 januari, 2018 22:00
Hits: 1537
 Op deze verenigingsavond geeft Marlène Reeuwijk haar presentatie 'Aquariumbewoners'. Deze avond is de tweede avond van de cursus Aquariumhouden.  Ook als je de eerste  avond gemist hebt, kunnen deze, en volgende curusavonden nog gewoon gevolgd worden. 

Op meeslepende wijze zal Marlène vele tropische vissen en andere bewoners, in woord en beeld de revue laten passeren. Niet alleen om te laten zien wat voor fraaie exemplaren er zijn, maar zeker ook om aan te geven wat hun kenmerken zijn, in wat voor aquariuminrichting ze het beste gedijen, in welke waterlagen ze zich ophouden en wat hun gedrag is ten opzichte van soortgenoten. Tevens krijgt u de nodige tips over waar u vissenwetenswaardigheden kunt vinden op bijvoorbeeld het web.
De presentatie geeft een goed overzicht van de vele tropische vissen voor het gezelschapsaquarium, die ook door beginners gehouden kunnen worden mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Als u enigszins rekening houdt met de natuurlijke leefomstandigheden van vissen zult u aangenaam verrast worden door hun schoonheid in uw eigen aquarium.
En als u al een vissenexpert bent kom dan zeker naar deze avond om uw kennis te delen met de overige aanwezigen!

 
De verenigingsavonden worden gehouden in verzorgingstehuis "Buytenhaghe". klik hier voor meer info over de locatie

Log in